Rendkívüli zárás-ügyelet

Pécs Megyei Jogú Város Polgármesterének 17/2020.(03.16.) számú határozata alapján Pécs város közigazgatási területén- fentartóra való tekintet nélkül- valamennyi óvodában rendkívüli zárás lépett életbe 2020.március 17-től. Az intézkedés visszavonásig érvényes. 

A Kormány által kihirdetett vészhelyzet időtartama alatt ügyeleti ellátás szervezhető a szükséges járványügyi előírások fokozott megtartása mellett.

Csoportonként legfeljebb 5 gyermek ellátása biztosítható így. 

Óvodánkban is biztosítjuk a felügyeletet abban az esetben, ha azt a szülő az óvodavezetőnél jelzi és megindokolja az igény jogosultságát. Az ügyeletet arra az időtartamra lehet kérni, amikor a szülők igazolható munkaviszonyban munkát végeznek és ezért nem tudják gyermekük felügyeletét megoldani. Igényléshez letölthető nyomtavány a Dokumentumok menüpontban található.

A szülőknek nyilatkozniuk kell arról, hogy gyermekük nem szenved fertőző betegségben. A nyilatkozat letölthető a Dokumentumok menüpontból.

A gyermekeket a személyzeti bejáratnál lehet átadni, szülők nem tartózkodhatnak az intézményben.

Megértésüket és a szabályok betartását kérjük ebben a rendkívüli időszakban!

Az ügyelettel kapcsolatos kérdésekben Horváth Henriette Krisztina intézményvezetőtől kérhetnek tájékoztatást, email-ben : henriette.horvath@lutheran.hu, illetve telefonon: +36/20/363-2819